Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Άριστος Δαμιανού του ΑΚΕΛ και το άρθρο “ο Τούρκος έποικος Goban, η πρόσφυγας Χριστίνα, οι προδότες και οι ηλίθιοι”.



Το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2011 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Ενώπιον του λαού” ο κ. Άριστος Δαμιανού του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στο άρθρό μου της 20ης Δεκεμβρίου 2010 που είχε τίτλο “ο Τούρκος έποικος Goban, η πρόσφυγας Χριστίνα, οι προδότες και οι ηλίθιοι”.
Το χαρακτήρισε σαν ρατσιστικό και υβριστικού περιεχομένου e-mail που κυκλοφορούσε επί μήνες και που έδινε μάλιστα και στοιχεία και έλεγε πως η καϋμένη ελληνοκύπρια παίρνει πολύ λιγότερα.

Ανάφερε συγκεκριμένα ο κ. Άριστος Δαμιανού, μέλος και αυτός της συνομοταξίας των μουσουλμανολάγνων, ξεπουλητών, του προδοτικού, αντιεθνικού και εθνομηδενιστικού ΑΚΕΛ, πως ο “Goban Muhittin, ο Τούρκος έποικος κατ΄εμένα, κατ΄αυτόν και τους ομοϊδεάτες του Κούρδος διωκώμενος του Ιράκ (!!!) ζούσε μαζί με την οικογένειά του κρυφά, υπό την προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας και κάποιοι άλλοι, ανάλογοι με τον κ. Κουλία, που παραδίνουν τιμολόγια, επιταγές και διευθύνσεις, παρέδωσαν αυτό τον άνθρωπο στην Τουρκία” και μας προέτρεψε να είμαστε πολύ προσεκτικοί !!!

Πειράζει, τσούζει στο κοινώς λεγόμενο, τον κ. Άριστο Δαμιανού και τους υπόλοιπους ΑΚΕΛικούς η αποκάλυψη της αλήθειας.
Τους έγινε έμμονη ιδέα και παρακολουθούν μέσω της Επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ καθημερινώς τα διάφορα ιστολόγια.

Αλήθεια κ. Δαμιανού, πείτε μου, μια και δυστυχώς δεν κατάφερα ψες να βγάλω γραμμή στην εκπομπή για να σας ρωτήσω, ποιός είναι, τι ήθελε να δείξει και γιατί απειλούσε το προσωπικό ο “υψηλά ιστάμενος” από τη Λευκωσία που επισκέφθηκε πρόσφατα το κυβερνητικό γηροκομείο στη Λάρνακα στο οποίο βρέθηκε αντίγραφο του άρθρου “ο Τούρκος έποικος Goban, η πρόσφυγας Χριστίνα, οι προδότες και οι ηλίθιοι” ;

Επειδή δεν δέχομαι αμφισβήτιση από κανένα, όπως και δεν ανέχομαι κανένα θολοκουλτουριάρη, αριστεριστή νεοσοφιστή και ψευτοδημοκράτη πολιτικάντη του κιλού ή της ξεπερασμένης οκκάς, που δεν σήκωσε όπλο σε μάχη, ούτε πρόταξε τα στήθή του απέναντι στο βάρβαρο ανατολίτη εισβολέα, να βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα, να προασπίζεται δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα κουβαλητών μουσουλμάνων και άλλων αλλοδαπών κηφήνων και να προσπαθεί να πουλά λουβάνες για μεταξωτές κορδέλλες, ούτε να λέει αρλούμπες και μαλακίες νομίζοντας πως έτσι μπορεί να κοροϊδέψει αρνιά για να ανατρέψει δεδομένα και γεγονότα, αναφέρω ξανά για να το εμπεδώσει και να το χωνέψει ο κάθε ένας, πως ο κ. Goban Muhittin είναι Τούρκος, γεννήθηκε στην Τουρκία στις 15 Ιανουαρίου του 1970 και κουβαλήθηκε στην Κύπρο μετά το 1974 μαζί με άλλους Τούρκους εποίκους για αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα της κατεχόμενης γης μας.

Προκαλώ τον κ. Άριστο Δαμιανού, όπως και όλους τους άλλους όμοιούς του, εάν και εφόσον πιστεύουν και είναι σίγουροι για τις σαχλαμάρες που αραδιάζουν όταν βγάζουν τη γλώσσά τους περίπατο, να βγουν δημόσια και να απαντήσουν στα ερωτήματά μου, ειδάλλως να κλείσουν το στόμα τους και να λουφάξουν στη χεσμένη φωλιά τους.

Απάντησέ μου λοιπόν, κ. Άριστε Δαμιανού,

1. Αν ο κ. Goban Muhittin είναι Κούρδος του Ιράκ και όχι Τούρκος γεννηθείς στην Τουρκία, όπως ισχυρίστηκες, γιατί η υπ΄αριθμό 05-623357 πολιτική ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας που του παραχώρησε ο ομοϊδεάτής σου μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας υπουργός μας, γράφει, “τόπος γέννησης: Τουρκία” και όχι “τόπος γέννησης: Ιράκ” ;

2. Αν ο κ. Goban Muhittin ήταν Κούρδος διωκώμενος από το καθεστώς του Ιράκ, όπως ισχυρίστηκες, γιατί δεν μας λες με τι διαβατήριο και μέσω ποιας χώρας ταξίδεψε από το Ιράκ για να μας κουβαληθεί στην Κύπρο;

3. Αν ο κ. Goban Muhittin ήταν Κούρδος του Ιράκ και όχι Τούρκος γεννηθείς στην Τουρκία, όπως ισχυρίστηκες, πως γίνεται να ήταν κάτοχος Τουρκικού διαβατηρίου;

 4. Αν ο κ. Goban Muhittin ήταν Κούρδος του Ιράκ και όχι Τούρκος γεννηθείς στην Τουρκία, όπως ισχυρίστηκες, γιατί δεν μας παρουσιάζετε αντίγραφο του διαβατηρίου ή της πολιτικής ταυτότητας που έχει καταθέσει στο τμήμα πληθυσμού και μετανάστευσης που να πιστοποιεί την καταγωγή που μας λέτε εσείς και όχι την καταγωγή που γράφει το δελτίο ταυτότητας που του παραχωρήσατε και το οποίο είναι επίσημο έγγραφο της Κυπριακής Δημοκρατίας;

Για να σας προλάβω κ. Άριστε Δαμιανού, σας λέω να μη μας πείτε πως χάθηκαν τα έγγραφα που κατατέθηκαν, γιατί ο κ. Goban Muhittin έχει πάρει την Κυπριακή υπηκοότητα την 5ην Ιουλίου 2010, πριν αρχίσουν να περπατούν και να εξαφανίζονται από τα διάφορα κυβερνητικά γραφεία σημαντικά και δυστυχώς για σας αποκαλύπτικα για την ασυδοσία σας έγγραφα (βλέπε περίπτωση δοντιών Παπασάββα) και πολύ πιο πριν αρχίσουν να σβύνονται από λάθος ή από τεχνικά προβλήματα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των διαφόρων κυβερνητικών τμημάτων μηνύματα που ξεσκέπαζαν τα βρώμικα παιχνίδια της κυβέρνησής σας, (βλέπε περίπτωση Σμολένσκη).

Ο κ. Goban Muhittin, ο Τούρκος κουβαλητός έποικος, είναι υπαρκτό πρόσωπο, (το παραδεκτήκατε άλλωστε και εσείς), πολίτης τώρα της Κυπριακής Δημοκρατίας, όμοιός σας.
Μένει ακόμη στη Λεμεσό και δεν παραδώθηκε από κανέναν ακόμη στην Τουρκία (αν θέλει ο κ. Δαμιανού μπορώ να του δώσω την πλήρη διεύθυνση), και παίρνει ανελλειπώς από την μεγάλη, (δοξάζω Σε Θεέ μου, χρόνια να της κόβεις, μέρες να μου δίνεις), μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρα Σωτηρούλλα κάθε μήνα το τσιεκκούϊ που του καλύπτει το ενοίκιο του σπιτιού και τις βασικές ανάγκες για να περνά πλουσιοπάροχα ζωή χαρισάμενη, χωρίς να αγχώνεται αν έχει δουλιά ή όχι και χωρίς να κουράζεται, για να μπορεί να δοξάζει τον Αλλάχ !

Εγώ δεν είμαι όμοιός του, είμαι Έλληνας, όμοιος με την Χριστίνα Χαραλάμπους που ζει πρόσφυγας στο Δασάκι της Άχνας και που εκδιώχθηκα από την Αμμόχωστο, όπως εκδιώχθηκε και αυτή από την Καλοψίδα το 1974 από τους Τούρκους ομοεθνείς του κ. Goban Muhittin.

Ο κ. Άριστος Δαμιανού (όπως και όλοι οι άλλοι που κυκλοφορούν στην Κυπριακή πολιτική σκηνή), δεν είναι πολιτικός, είναι πολιτικάντης.
Ο πολιτικός αγωνιά για τον τόπο του, βλέπει μακρυά και αγωνίζεται για το μέλλο και την εθνική επιβίωση του λαού του, ο πολιτικάντης βλέπει κοντά και αγωνίζεται για το κόμμά του.

Ας το ακούσει λοιπόν και αυτός, (αν δεν το άκουσε ήδη), όπως και όλοι οι υπόλοιποι, πως όλοι οι κώλοι των πολιτικάντηδων είναι ίδιοι και σκατά χέζουν.
Και όλα τα σκατά, από οποιονδήποτε κώλο και αν βγούν,  βρωμούν.
Τα δικά του νομίζει πως είναι εξαίρεση και μυρίζουν;


Ευαγόρας Αχαιός,
Λάρνακα
Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011.