Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο οίκος ανοχής, τα προφυλακτικά των πουτάνων και η έκρηξη στο Μαρί.

του Ευαγόρα Αχαιού


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2011 διάταγμα εξαήμερης προφυλάκισης εναντίον τριών γυναικών ηλικίας 21,24 και 44 χρόνων από τη Ρουμανία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας για διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και προσφοράς έρωτα επ' αμοιβής.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι σύμφωνα με πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία Λάρνακας, σε συγκεκριμένη κατοικία στη Λάρνακα διεξαγόταν συστηματική πορνεία.
Η πληροφορία αξιολογήθηκε και την Τετάρτη 31ην Αυγούστου 2011 διενεργήθηκε επιχείρηση από μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λάρνακας τα οποία ύστερα από έρευνα που έγινε στην υπό αναφορά κατοικία εντόπισαν διάφορα προφυλακτικά και σεξουαλικά βοηθήματα τα οποία τους οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι στη συγκεκριμένη κατοικία διεξάγεται όντως πορνεία.

Η άμεση ενέργεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας στην αξιολόγηση της πληροφορίας, στον σχεδιασμό και στην διενέργεια της επιχείρησης “Ντου” για εφαρμογή της νομοθεσίας, το κλείσιμο του ανεπίσημου οίκου ανοχής και το πέρασμα χειροπέδων στα χέρια των τριών Ρουμάνων πουτάνων προκαλεί θαυμασμό αν και έμμεσα αναγκάζει τον κάθε ένα από εμάς να αναλογιστεί τί κακό ή έγκλημα έκαναν οι συγκεκριμένες κυρίες στον τόπο μας εκτός από το αποζείν από κέρδη πορνείας και φοροδιαφυγή.

Σοβαρά και ατράνταχτα τα τεκμήρια που μάζεψε η Αστυνομία Λάρνακας από το σπίτι των τριών Ρουμάνων στη Λάρνακα, προφυλακτικά και σεξουαλικά βοηθήματα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και που φυσικά θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο για να στηρίξουν την κατηγορία της πορνείας.
Δεν αποκλείεται τα σαϊνια και οι φωστήρες της αστυνομίας μας, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, να παρουσιάσουν στο δικαστήριο και κανένα “string” των Ρουμάνων με “λεκέ”, (αν και οι συλληφθείσες Ρουμάνες πουτάνες εργάζονταν ως είθισται σε αυτή τη εργασία γυμνές), για να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην υπόθεση και να πετύχουν καταδικαστική απόφαση.

Δεν υπήρξε καμιά κολισιεργία, ούτε χρειάστηκε οποιαδήποτε σύσκεψη καρεκλοκένταυρων λειτουργών των εμπλεκομένων υπουργείων, (Εσωτερικών, Εργασίας και Δικαιοσύνης), ούτε ερευνών λειτουργός ή εξεταστική επιτροπή για να βγάλει πόρισμα πριν αποφασίσει η αστυνομία να κινηθεί άμεσα και να πατάξει την παράβαση της νομοθεσίας.

Η διατήρηση οίκου ανοχής και η προσφορά έρωτα επ΄αμοιβή έχρηζε άμεσης διερεύνησης και προσαγωγής από την αστυνομία στο δικαστήριο και των τριών Ρουμάνων πουτάνων για να καταδικαστούν αφού υπάρχουν και τα τεκμήρια των διάφορων προφυλακτικών και σεξουαλικών βοηθημάτων που θα στοιχειοθετήσουν και θα ενισχύσουν την υπόθεση της αστυνομίας στο δικαστήριο.

Δεν χρειάστηκε ούτε μονομελής, ούτε πολυμελής ερευνητική επιτροπή για να κρίνει και να αποφασίσει αν το σπίτι των τριών Ρουμάνων μετατράπηκε σε πορνείο.
Έφτανε μόνο η αξιολόγηση από ένα αξιωματικό της αστυνομίας, (μέσης μόρφωσης),  της ανώνυμης καταγγελίας.

Η έκρηξη των 98 containers των εκρηκτικών που κάποιοι ηλίθιοι, ανίδεοι και αχάπαροι καρεκλοκένταυροι εγκληματικά αποθήκευσαν ελαφρά τη καρδία στη ναυτική βάση “Ευάγγελος Φλωράκης” στο Μαρί δεν έχρηζε άμεσης διερεύνησης και προσαγωγής των ενόχων από την αστυνομία στο δικαστήριο.

Χρειαστήκαμε την υπό τον δικηγόρο κ. Πόλυ Πολυβίου μονομελή ερευνητική επιτροπή για να ερευνήσει και να βγάλει πόρισμα για τις συνθήκες και τις ευθύνες αυτών που πήραν την απόφαση να μας κουβαλήσουν το φονικό Ιρανικό φορτίο και να το αφήσουν αφύλακτο “αγγονί”, εκτεθειμένο στις οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες για δυόμισυ τόσα χρόνια σε ένα χωράφι δίπλα από τον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό Βασιλικού, στην περιοχή του χωριού Μαρί.

Η ισοπέδωση του βασικού ηλεκτροπαραγωγού σταθμού του τόπου, η καταστροφή της κυπριακής οικονομίας και η δολοφονία των δεκατριών αθώων συμπατριωτών μας δεν δικαιολόγησαν άμεση και αστραπιαία ενέργεια της αστυνομίας.

Χρειαστήκαμε την υπό τον δικηγόρο κ. Πόλυ Πολυβίου μονομελή ερευνητική επιτροπή για να ερευνήσει και να βγάλει πόρισμα για το ποιοί ευθύνονται για την καταστροφή του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού και γιατί σκοτώθηκαν άδικα οι δεκατρείς συμπατριώτες μας.

Τα καμένα και διαμελισμένα πτώματα των αθώων θυμάτων της καταστροφής και της τραγωδίας του πρωϊνού της 11ης Ιουλίου 2011 δεν ήταν σοβαρά και ατράνταχτα τεκμήρια, όπως τα προφυλακτικά και τα σεξουαλικά βοηθήματα του οίκου ανοχής των τριών Ρουμάνων πουτάνων, για να γίνουν άμεσα συλλήψεις και προσαγωγές των εγκληματιών ενώπιον της δικαιοσύνης.

Χρειαστήκαμε την υπό τον δικηγόρο κ. Πόλυ Πολυβίου μονομελή ερευνητική επιτροπή για να ερευνήσει και να βγάλει πόρισμα για το ποιοί, (με τις αποφάσεις, πράξεις και παραλείψεις τους), έχουν και βαραίνονται με την ευθύνη των δεκατριών δολοφονιών !

Τελικά, το “Ούστ Κοπρίτες” του Χάρρυ Κλυν, αξίζει να το πει κάποιος;