Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Φτύστέ τους τους προδότες, φτύστε τους !


του Ευαγόρα Αχαιού.

Όταν σύμφωνα με το πόρισμα της μονομελούς ερευνητικής επιτροπής του κ. Πολυβίου οι πράξεις, οι ενέργειες και οι παραλείψεις του κ. Δημήτρη Χριστόφια και της αποτυχημένης  κομμουνιστικής του κυβέρνησης έστειλαν εν ώρα καθήκοντος στο θάνατο αθώους συμπατριώτες μας και ανατίναξαν στον αέρα τη ναυτική βάση “Ευάγγελος Φλωράκης” και τον κύριο ηλεκτροπαραγωγό σταθμό του τόπου εκείνο το μαύρο πρωινό της 11ης Ιουλίου 2011 βυθίζοντας την πατρίδα μας στο πένθος και στην οικονομική καταστροφή, ούτε αυτός ούτε οι συνεργάτες του μπόρεσαν να βρουν τα 13 τηλέφωνα των οικείων των αδικοχαμένων για να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή που ονομάζεται τηλέφωνο και που όλοι τους έχουν εκτός από τα σπίτια και τα γραφεία τους και στην τσέπη τους για να επικοινωνήσουν και να πουν συλληπητήρια.

Μαζεύτηκαν στο πετσί τους και μέχρι και σήμερα, 6 μήνες μετά, συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να το παίζουν “Κινέζοι”.

Όταν πήγε στο διάολο ο σφαγέας της πατρίδας μας, ο άνθρωπος που σε όλη τη διάρκεια της βρώμικης του ζωής είχε όραμα και επιδίωξή του τον αφελληνισμό και την Τουρκοποίηση του τόπου μας, όχι μόνο έστειλαν συλλυπητήρια μέσω των τηλεοπτικών παραθύρων αλλά βρήκαν εκτός από τους αριθμούς των τηλεφώνων και την ικανότητα να χρησιμοποιήσουν την τηλεφωνική συσκευή για να επικοινωνήσουν προσωπικά, να πουν τα συλληπητήρια και να εκφράσουν τη θλίψη τους στην οικογένειά αυτού του αχρείου γεννίτσαρου.

Τους αριθμούς των τηλεφώνων των οικείων
του Διοικητή Ναυτικού/ ΓΕΕΦ, Πλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη,
του Διοικητή της Ναυτικής Βάσης “Ευάγγελος Φλωράκης” Αντιπλοιάρχου Λάμπρου Λάμπρου,
του Υπαξιωματικού στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης, Αρχικελευστή Κλεάνθη Κλεάνθους,
του Υπαξιωματικού στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης, ΕΠΥ Κελευστή Μιχάλη Ηρακλέους,
των δίδυμων εθνοφρουρών ναυτών της Διοίκησης της Ναυτικής Βάσης, Μιλτιάδη και Χριστάκη Χριστοφόρου,
του Αρχιλοχία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Παπαδόπουλου,
του Πυροσβέστη Βασίλη Κρόκου,
του Πυροσβέστη Σπύρου Τταντή,
του Πυροσβέστη Παναγιώτη Θεοφίλου,
του Αρχιπυροσβέστη Γιώργου Γιακουμή,
και του Πυροσβέστη Αδάμου Αδάμου.
δεν κατάφεραν, ούτε ο κ. Χριστόφιας, ούτε ο κ. Άντρος Κυπριανού, ούτε και κανένας άλλος από τους καρεκλοκένταυρους που νέμονται την εξουσία να τους βρεί για να πάρει τηλέφωνο να εκφράσει θλίψη ή να πεί έστω και τυπικά ένα απλό συλλυπητήρια.

Ο κ. Χριστόφιας, είπε στις ειδήσεις, αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με το γιό του Denktash, τον κ. Serdar Denktash, επικοινώνησε με τον εγκάθετο της Τουρκίας, τον κ. Dervis Eroglu στον οποίο εξέφρασε τη θλίψη και τα συλληπητήρια του για το χαμό Denktash.

Αν είναι δυνατό!
Ο ανώτατος άρχοντας, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, να εκφράσει θλίψη για το θάνατο του φονιά των αδελφών και βιαστή των μανάδων μας.
Να συλλυπηθεί για το θάνατο του ανθρώπου που ευθύνεται για την κατοχή, την προσφυγοποίηση πάνω από 250,000 ελληνοκυπρίων και τη διχοτόμηση της πατρίδας μας από τον Τουρκικό στρατό !

Τον κ. Χριστόφια ακολούθησε και ο Duracell χειροκροτητής γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ,  κ. Άντρος Κυπριανού.
Μπορούσε να μείνει πίσω ο οσφυοκάμπτης ;
Πόση προδοτική πόρωση, πόσο γλύψιμο, πόση δουλικότητα και πόση Τουρκολαγνεία τους διακατέχει ;

Η Τουρκολαγνεία τους τελικά θα σταματήσει και θα μείνει μέχρι εδώ ή θα την περάσουν και από το οδόφραγμα του διαχωρισμού και της ντροπής όταν ομαδικά θα πορευτούν μαζί με τους άλλους Ναινέκηδες της προδοτικής πλατφόρμας του “Ναι”, (τον Γλαύκο, την Καιτούλλα, τον Χάσικο, τον Παπαπέτρου, τον Θεμιστοκλέους, την Πραξούλλα, το Ρολάνδη κ.λ.π.) για να παραστούν στην κηδεία του και να την εκφράσουν και από κοντά μαζί με τη θλίψη και τα συλλυπητήρια τους ;

Φτύστέ τους τους προδότες, φτύστε τους !

Λάρνακα,
Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012.