Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, οι αποφάσεις του 2004 και οι χειρισμοί του προέδρου σήμερα.

του Ευαγόρα Αχαιού.

Το άρθρο της βουλευτού του ΑΚΕΛ-Νέες Δυνάμεις  Ειρήνης Χαραλαμπίδου στην εφημερίδα ”η σημερινή” την Τρίτη 7ην Φεβρουαρίου 2012 δεν μπορεί παρά να θυμίσει την φράση “τα σα εκ των σω σοι προσφέρομεν κατά πάντα και δια πάντα” που ακούγεται στην εκκλησία κατά την πιο ιερή ώρα της θείας λειτουργίας μας.

Mε απλά λόγια, για αυτούς που δεν είναι εξοικιωμένοι με τη θρησκεία, ούτε καλοί γνώστες της ελληνικής γλώσσας, η φράση “τα σα εκ των σω σοι προσφέρομεν κατά πάντα και δια πάντα” όπως σημειώνει ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, δείχνει σαν εξόφληση δανείου που μας έκαμεν ο Κύριος.
Στην περίπτωση του άρθρου της παρουσιάστριας της πρώην εβδομαδιαίας φτηνής τηλεοπτικής παραγωγής ή άλλως πως σαχλαμάρας του ΡΙΚ “Ευχάριστο Σαββατόβραδο”, δείχνει εξόφληση της υποχρέωσης της κ. Ειρήνης Χαραλαμπιίδου προς τους ευεργετές της, τον κ. Χριστόφια και το κομμουνιστικό του κόμμα, το ΑΚΕΛ.

Στα μάτια της, λέει η κ. Χαραλαμπίδου,  η σημερινή ηγεσία του τόπου, δηλαδή ο κ. Χριστόφιας και η συναρπατζιά του ΑΚΕΛ που βρέθηκαν να  στρογγυλοκάθονται στο σβέρκο του κυπριακού λαού μετά που κατάφεραν να ξεγελάσουν και να κλέψουν τη ψήφο του Κύπριου ψηφοφόρου, είναι υψίστης σημασίας.

Ναι, συμφωνώ με τη νεοφανή πολιτικάντιδα αυτού του τόπου και επαυξάνω πως η σημερινή πολιτική ηγεσία του τόπου είναι υψίστης σημασίας, ειδικά για αυτήν την ίδια, την οποία πήρε μέσα από το τηλεοπτικό πλατώ του ΡΙΚ , προστάτεψε τα νυχάκια της από το πάτημα του κουμπιού που έβγαζε κάθε Σάββατο βράδυ τους τυχερούς αριθμούς των κρουαζιέρων της Louis Cruise Lines και μας την έστειλε  “γλάστρα” στο Κοινοβούλιο.

Συμφωνώ επίσης πως και για μένα η σημερινή ηγεσία του τόπου είναι υψίστης σημασίας γιατί κατάφερε να με απαλλάξει από το μαρτύριο να ανέχομαι, να βλέπω και να ακούω την κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου κάθε έβδομάδα να χύνει το δηλητήριο της προπαγάνδας, του εθνομηδενισμού και του ανθελληνισμού από την φτηνή και σαχλή τηλεοπτική πολιτική εκπομπή “το συζητάμε” του αμαρτωλού ΡΙΚ.

Θα διαφωνήσω όμως και δεν θα συμφωνήσω μαζί της πως ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας διασφάλισε τα συμφέροντα του τόπου.

Επειδή η κομματική της προέλευση δεν της επιτρέπει ούτε να βλέπει, ούτε να ακούει, ούτε να αντιλαμβάνεται πως η πολιτική δεν είναι “Ευχάριστο Σαββατόβραδο” θα της αναφέρω πως τα εθνικά συμφέροντα του τόπου δεν διασφαλίστηκαν, ούτε διασφαλίζονται και ούτε θα διασφαλιστούν με την ρατσιστική, προδοτική και αντεθνική  πολιτική του ξεπουλήματος της Πατρίδας με την ούτω καλούμενη “Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία” που έκανε παντιέρά της και προωθεί η καθώς λέει ηγεσία υψίστης σημασίας.

Δεν διασφαλίζονται τα συμφέροντα του τόπου ούτε με την πολιτική της ανεξέλεκτης πολιτογράφησης του κάθε κουβαλητού μουσουλμάνου που δηλώνει Παλαιστίνιος και  εφαρμόζεται από τον ομοϊδεάτή της υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη, ούτε από τις επιταγές των χιλιάδων ευρώ που σκορπά απλόχερα σε επιδόματα η επίσης ομοϊδεάτισσά της υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους.

Παραπονιέται στο άρθρό της η κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου πως το 2004 μετατοπίστηκε η ευθύνη απόρριψης του σχεδίου Anan σ΄ εμάς τους πολίτες.
Εκτός από παράπονο ίσως και να λυπάται που ο λαός μας αντιστάθηκε και συντρηπτικά απέρριψε το εθνικό ξεπούλημα που ασπάστηκε και αυτή μαζί με τους άλλους γνωστούς ΝΑΙ-νέκηδες της προδοτικής πλατφόρμας.

Το βάρος της ευθύνης που επικαλείται για τον Πρόεδρο η κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Το ακούσαμε, το είδαμε και το ζήσαμε στην φονική έκρηξη στο Μαρί.

Βάρος ευθύνης δεν έχουν αυτοί που νομίζει και λιβανίζει η βουλευτής του ΑΚΕΛ-Νέες Δυνάμεις και πρώην τηλεπαρουσιάστρια του “Ευχάριστου Σαββατόβραδου”.
Βάρος ευθύνης δεν έχουν αυτοί που πρόσφεραν Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφο και πλήρη δικαιώματα των τεσσάρων ελευθεριών στους έποικους και στους Τούρκους υπηκόους, ασχέτως αν η Τουρκία ενταχθεί ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Βάρος ευθύνης δεν έχουν αυτοί που προσφέρουν γη και ύδωρ.
Ούτε αυτοί που κατεβάζουν τα βρακιά απέναντι στον κατακτητή.


Λάρνακα,
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

www.acheou-dori.blogspot.com