Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η ηλιθιότητα δεν έχει πλέον όρια


Η Ιρανή Fatemeh Heidari Anari, ηλικίας 34 ετών, με αριθμό διαβατηρίου Β19442140, κουβαλήθηκε "κυρία" από το Ιράν μαζί με τον 40χρονο Ιρανό σύζυγό της, τον Μohamed Housein και ένα 3χρονο παιδί, (αγοράκι), την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Άκουσε και αυτή, όπως και οι τόσοι άλλοι που μας κουβαλήθηκαν μέχρι τώρα, όχι μόνο για την προάσπιση των "με το έτσι θέλω" δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων του κάθε λογής και μή μουσουλμάνου αχαϊρευτου που κουβαλιέται, που κάνει ο κ. Πολυκάρπου του ΚΙΣΑ και οι θολοκουλτουριάρηδες, αριστεριστές νεοφασίστες και ψευτοδημοκρατές του, αλλά και για την άνευ ορίων δημοκρατική βλακεία αυτών που με την ηλιθιότητά μας βάλαμε στο κεφάλι μας, για να τους εξισώνουν με τον γηγενή πληθυσμό του τόπου και να τους παρέχουν επιδόματα για να κάνουν διακοπές και να περνούν ζωή χαρισάμενη στη γή της επαγγελίας και του ονείρου.

Η κ. Fatemeh Heidari Anari μας ήρθε από το Ιράν με όλα τα χαρτιά της κανονισμένα πλην όμως στο αεροδρόμιο Λάρνακας αποδείχθηκε πως η άδεια εισόδου (VISA) που είχε ήταν πλαστή για τούτο και συνελήφθηκε μαζί με τον σύζυγό της για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αντί να κρατηθεί στο αεροδρόμιο και να απελαθεί μαζί με τον σύζυγο και το παιδί της, άμεσα με την επόμενη πτήση, για να επιστρέψει από εκεί που μας κουβαλήθηκε, οι φωστήρές μας αποφάσισαν ότι οι παράνομοι αυτοί Ιρανοί λαθρομετανάστες έχουν το δικαίωμα, (όπως είχαν και όλοι οι άλλοι μουσουλμάνοι που μας κουβαλήθηκαν προηγουμένως και μας έμειναν "αγγονίν"), να τύχουν δίκης για να μπορέσουν να αιτηθούν παραμονή τους στην Κύπρο.

Ο σύζυγός της, μέχρι να παρουσιαστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για να αιτηθεί πολιτικό άσυλο, κρατείται από τις αστυνομικές αρχές στα κρατητήρια ενώ η κυρία Fatemeh Heidari Anari, για "ανθρωπιστικούς λόγους" λόγω του ανήλικου παιδιού της, κρατείται υπό αστυνομική επιτήρηση σε συγκεκριμένο ιδιωτικό χώρο με όλες τις ανέσεις, συμβεβλημένο με το Tμήμα Eυημερίας της μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρας Σωτηρούλλας.

Η παραμονή και η φρούριση της κυρίας Fatemeh Heidari Anari και του ανήλικου παιδιού της στοιχίζει καθημερινά αρκετά λεφτά στη Δημοκρατία.
Αυτά τα λεφτά δεν τα πληρώνει, ούτε ο κ. Χριστόφιας, ούτε ο κ. Συλικιώτης, ούτε η Σωτηρούλλα Χαραλάμπους.
Τα πληρώνουμε όλοι εμείς που τους ανεχόμαστε.

Αύριο η κ. Fatemeh Heidari Anari και ο κουβαλητός μουσουλμάνος σύζυγός της θα πάρουν καθεστώς αιτητή πολιτικού ασύλου και η μεγάλη μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρα Σωτηρούλλα θα τρέξει να προλάβει για να τους κανονίσει πλούσιο μηνιαίο επίδομα που θα περιλαμβάνει τις βασικές ανάγκες διαβίωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη μακαρία νήσο Κύπρο, το επίδομα ενοικίου και αν φερθούν έξυπνα και ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ιρακινού κ. Νidal  που μας κουβαλήθηκε και άραξε στη Γεροσκήπου, και αγοράσουν σπίτι θα καλύψει και τη δόση και τους τόκους του ενυπόθηκού τους δανείου.
Λόγω της φτώχειας τους θα φανεί και πιο φιλεύσπλαχνη, (αυτό είναι σίγουρο), και θα τους δίνει και επίδομα για τις πάνες του παιδιού τους για να μη ξοδεύουν από το ποσό που προορίζεται για τις βασικές ανάγκες των διακοπών τους.

Το επίδομα θέρμανσης δεν θα τους το δώσει τώρα, η θερμοκρασία αυτή τη περίοδο είναι άνω των 30 βαθμών Κελσίου και δεν δικαιολογείται.
Θα τους το δώσει όταν η μέση θερμοκρασία του μήνα κατέβει στους 27.6 βαθμούς Κελσίου, (όπως το έδωσε και στον κουβαλητό από το Ιράκ κ.Nidal το Νοέμβριο του 2010).

Η κ. Fatemeh Heidari Anari είναι ακόμα σε αναπαραγωγική ηλικία.
Αφού θα κάθεται και θα παίρνει επίδομα μαζί με το σύζυγό της χωρίς να κουράζεται δεν θα έχει πρόβλημα να μας "σπουρτίσει" ακόμα δυό τρία αραπούθκια, έτσι για να αυξήσουμε το είδος.

Ευαγόρας Αχαιός,
Λάρνακα
Τρίτη 4 Ιουλίου 2011.